Speedy Bilservice Helsingborg

Speedy Bilservice Helsingborg kontor

Speedy Bilservice Helsingborg

Välkommen till Speedy Bilservice – ditt självklara val av bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg. Vi är en bilverkstad som erbjuder allt från bilservice, däckbyten och vidare till mer avancerade reparationer av bilar. Det spelar ingen roll vilken bil du har, vilket märke eller vilken årsmodell, vi kan hjälpa dig oavsett – och vi gör det snabbt.

Hemligheten bakom vår framgång ligger i namnet. Speedy förpliktigar och för oss ska varje uppdrag ske så effektivt som möjligt – men ändå hålla högsta kvalitet. Fördelen med att välja vår bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg är att du kan lämna in din bil för en service – och ta en kopp kaffe under tiden.

Vi arbetar snabbt och effektivt och vi erbjuder både traditionell tidsbokning och drop-in. Med oss blir det lite lättare att vara bilägare. Låter detta intressant? Välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret – eller genom att svänga förbi vår bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg. Kaffet är rykande hett!

Boka nu

Adress

Gåsebäcksvägen 12
252 27 Helsingborg

Telefon

042-132550

Öppettider

Måndag: 07:30 – 16:30
Tisdag: 07:30 – 16:30
Onsdag: 07:30 – 16:30
Torsdag: 07:30 – 16:30
Fredag: 07:30 – 15:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Välj oss för bilservice

Vi erbjuder bilservice av alla bilmodeller och märken. En milbaserad originalservice hos oss innebär att din bil behåller nybilsgarantin. I samband med en service i vår bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg ges du även marknadens bästa garanti – något som innebär 3 års garanti på både utfört arbete och på de reservdelar som används. En fotnot är emellertid att om reservdelar köps in från en extern partner – exempelvis Bilia – så gäller deras garanti.

En bilservice hos oss ger dig en mer flexibel lösning. Dels så håller vi öppet på tider när andra har stängt, dels så erbjuder vi drop-in-tider och dels så arbetar vi snabbt och effektivt. Hos oss ser du inga anställda stå och dricka kaffe: vi arbetar alltid hårt och med dina behov i centrum. Utöver detta så ger vi också fasta priser.

Läs mer

Bilservice är viktig

Regelbunden bilservice är en viktig sak för dig som bilägare. Genom att regelbundet låta oss som auktoriserad bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg serva din bil så får du också ett fordon som dels går optimalt, som dels går att köra på ett säkert och tryggt sätt och som dels också drar betydligt mindre bränsle.

Det senare sparar du pengar på, samtidigt som du också reducerar dina negativa avtryck på miljön. En annan viktig anledning till att regelbundet serva bilen är att det ger dig ett högre andrahandsvärde. Ska du sälja din bil i framtiden så blir stämplarna i serviceboken en avgörande punkt för hur mycket du kan få betalt. Alla bilar servas enligt de krav och rekommendationer som biltillverkaren ger.

Vi byter dina däck i Speedy Bilservice Helsingborg

Vårt nordiska klimat gör att vi som bilägare måste förhålla oss till både en varm sommar och en kall vinter. Däcken måste i och med detta bytas två gånger om året. Vi erbjuder professionella däckbyten i vår bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg där du som kund kan räkna med ett både snabbt och säkert jobb.

I samband med att däcken byts kontrollerar vi dem också grundligt och ger dig rådgivning kring exempelvis livslängd och hållbarhet. Genom detta kan du också planera för ett inköp av nya däck och ha gott om tid för att hitta prisvärda sådana. Vi balanserar även däcken för att kunna erbjuda dig en säker och bränslesnål körning med optimal balans i framtiden. Du kan antingen boka tid eller svänga förbi för drop-in hos oss.

Läs mer

Dags att reparera bilen?

Låter det konstigt när du startar bilen? Känns kopplingen lös och sladdrig, eller har du problem med att få i en växel när du kör? Det kan tyda på att det är dags att besöka oss för en kontroll och för en reparation. Vi erbjuder både enklare reparationer och mer avancerade sådana – oavsett bilmodell och oavsett märke. väljer du oss för reparationer av din bil erbjuds du fasta priser och effektiva jobb.

Mekaniker i verkstad under huv

Förebyggande åtgärder sparar pengar

I samband med reparationen genomför vi även en kontroll av hur den ser ut i övrigt. Det innebär att du som bilägare kan agera preventivt och spara pengar. Om vi upptäcker något fel eller något typ av problem så kan du ta ställning till om vi ska åtgärda detta direkt. Det är de akuta skadorna som kostar de stora pengarna. Vi åtgärdar problemen innan de blir för stora och dyra. Vi lämnar ett kostnadsförslag och låter dig ta ställning till detta i lugn och ro.

Välj oss som bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg

Få andra verkstäder kan kvittera ut samma fina omdömen och betyg som Speedy Bilservice. Vi tillhör en landstäckande kedja och vi har därmed också höga krav på oss att leverera kvalitet i varje led. Vår bilverkstad i Speedy Bilservice Helsingborg ligger på 4.6 av 5 på Reco och det är något som vi är extremt stolta över.

De fina omdömen vi får är ett bevis på att vårt sätt att arbeta – med fasta priser, effektiva jobb och service utöver det vanliga – är det rätta. Våra kunder är nöjda och återkommande. Exakt så vill vi ha det – och vi hoppas givetvis att även du blir en av dessa i framtiden.

Välkommen till Speedy Bilservice – vi tar hand om din bil!

Kontakta verkstaden

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Ärendetyp*(Obligatoriskt)
Hidden
Endast DEBUGGRUTA

Här hittar du oss